• Eesti
  • Suomi
Tooted
 

Hiussalongin Vene 40 kampaajat käyttävät työssään Schwarzkopf- , Emsibeth SPA Cromakey –In- , Cromakey-Oil- ja Paul Mitchell -sarjojen hiusvärejä sekä hoito- ja viimeistelytuotteita.

Schwarzkopfin hiusvärit ovat klassikoita, ne tunnetaan hyvästä laadustaan. Niiden hehkuvat sävyt ja tunnusomainen kiilto ovat olleet kysyttyjä asiakkaiden keskuudessa jo vuosikymmenien ajan.

Salongissamme Schwarzkopfin hiusvärejä käyttävät työssään Jana Vaabel ja Katrin Tammeleht.

Schwarzkopf

Emsibeth SPA Cromakey –In voideväri on tehokas ja hoitava kestoväri, jolla saadaan aikaan syvällisiä värimuutoksia.

Emsibeth SPA Cromakey-Oil ammoniakittomat, kasviöljyillä rikastetut öljyvärit tarjoavat luonnollisimman tavan hiusten värjäykseen. Näiden hiusvärien tunnuksina ovat luonnonmukaisuus, mainio lopputulos ja harvinainen kiilto.

Salongissamme Emsibeth SPA Cromakey –In ja Cromakey-Oil hiusvärejä käyttää Lüüne Karu.

chromakey_1 chromakey_oil_1

KeraTriplexTM 2-portainen korjaava salonkihoito

  • vähentää hiusten katkeilua jopa 80 %
  • lisää kiiltoa ja hehkua jopa 35 %
  • edesauttaa hiusvärin pysymistä hiuksissa jopa 67 %.

KeraTriplex sopii parhaiten kuivien, rasittuneiden ja kiillottomien hiusten hoitamiseen. Erityisen hyvä tulos saadaan, kun hoito suoritetaan välittömästi värjäyksen jälkeen. KeraTriplex Complex on ainutlaatuinen keratiini-proteiiniyhdiste, joka on käytännössä identtinen ihmishiuksissa olevan keratiinin kanssa. Sitä valmistetaan John Paul Mitchell Systems®:n omistamilla, Uudessa Seelannissa sijaitsevilla luomutiloilla kasvavien lampaiden villasta. Lampaanvillasta uutettu keratiini on kuin hius nestemäisessä muodossa, se vahvistaa ja hoitaa hiukset juurista latvoihin sekä muodostaa suojakerroksen ympäristön haittavaikutuksia ja mekaanista rasitusta vastaan. Hoidon toisena oleellisena osana on Awapuhi (Havaijin inkivääri), erittäin tehokas luonnollinen kosteuttaja, jonka tehtävänä on sitoa kosteus hiuksiin ja silottaa lopputulos. Hiuksista tulee joustavat, vahvat ja terveen kiiltävät.

Salongissamme KeraTriplex hoitoja suorittaa Lüüne Karu.

awapuhi awapuhi_1